Led Smart  este o societate privata cu capital integral romanesc, infiintata in martie 2012 cu sediul in Comuna Ghiroda, Jud. Timis,in vecinatatea Aeroportului International Timisoara si A1.(Timisoara-Arad)  (harta).

Led Smart  este furnizor de produse si servicii care se adreseaza Pietei Europene. Produsele sunt insotite de toate certificatele cerute de legislatia in vigoare.

Experienta acumulata de-a lungul timpului in sectorul de iluminat si contextul actual in care se tinteste reducerea si eficientizarea sistemelor de iluminat ne-au determinat sa expunem pe piata romaneasca si europeana solutii ''LED SMART '' compuse dintr-o paleta  bogata si diversificata de produse adaugand si suport tehnic pentru:

  •  Lampi stradale cu chip LED de tip  SMD si DIP
  • Sisteme de iluminat generale cu LED (rezidential,industrial)
  • Panouri fotovoltaice si kituri de instalare ( consultanta si solutii la cheie ptr aplicatii FV )
  • Turbine eoliene de putere mica 400W-5000W.

 

Aplicatiile de iluminat propuse de catre LED SMART se bazeaza 100% pe tehnologie LED de ultima ora cu eficienta sporita (1W = 110-130lm/W) dar si solutii optime ca si cost pentru aplicatii largi .Produsele sunt performante si eficiente din punct de vedere al pretului de achizitie si al costului exploatarii

In calitate de importator/producator/distribuitor preturile pe care noi le oferim clientilor nostri, sunt personalizate in functie de fiecare proiect.

Prin suportul tehnic permanent se ajunge la identificarea solutiei optime care conduce la economie de timp si bani.

Uram bun venit noilor parteneri  (in calitate de DEALERI ) care vor sa ni se alature in acest proiect pe termen lung pentru promovarea solutiilor noastre la nivel regional, oras sau localitati mici. Pentru contact utilizati This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si Formularul Solicitare Informatii.

www.enfsolar.com

Formular Dealer